Poetsen en polijsten met Epifanes

 

Altijd een glanzend resultaat met Epifanes en het gele merk!
Fris uw boot lekker op voor het nieuwe seizoen 2024!

Nu op voorraad bij Zeilstrawatersport 

 

 


                           

                            

 

 

 

 

Normale Prijs  14,90

Nu voor maar: € 12,17

 

Epifanes Seapower Inflatable Boat Cleaner is een product dat speciaal ontwikkeld  voor het veilig reinigen en onderhouden van alle butyl, hypalon, rubber en vinyl boten en oppervlakken. Het verwijdert op eenvoudige wijze hardnekkige vervuiling en vlekken, zoals teer, dieselolie en schoenzoolvlekken en vertraagt tevens het verouderingsproces van deze flexibele oppervlakken. Door de samenstelling voorkomt Seapower Inflatable Boat Cleaner dat rubber en vinyl in de zon kleverig wordt en gaat barsten. Hierdoor is dit product tevens bijzonder geschikt voor het reinigen van stootwillen (fenders).

Verpakking:
500 ml

 


 

 

Normale prijs € 15,70  

Nu voor maar: € 12,50

 

 

Deze Seapower Cleaner and Wax is een "one-step" reiniger met zuivere Carnaubawas en is onmisbaar bij uw boot onderhoud. Carnaubawas is een geelbruine was uit de bladeren van de carnaubapalm. De was staat bekend als de koningin van de wassen. Het is één van de hardste natuurlijke wassen en in zuivere vorm harder dan beton. De Seapower Cleaner and Wax is eenvoudig aan te brengen en biedt optimale bescherming gedurende het hele seizoen. De reiniger en wax verwijdert verontreiniging en beschermt uw boot in één handeling. De reiniger is bedoeld voor matig en sterk vervuild polyester. De Seapower Cleaner verwijdert oxidatie, residu, vet en vuil. De wax zorgt voor een langdurige hoogglans en beschermt uw boot tegen vervuiling.

Als u regelmatig reinigt, beschermt u uw boot langdurig tegen vervuiling en verwering door UV-straling en zoutcorrosie. Hierdoor hoeft u geen kostbare reparaties uit te voeren en bespaart u veel geld. Seapower producten zijn sterk geconcentreerd en daardoor zuiniger in gebruik en efficiënter werkend dan de meest gangbare producten. U kunt Seapower producten zelfs gebruiken in de volle zon en op vochtige plekken. Zo kunt u uw boot onderhouden wanneer het u uitkomt. Seapower is geschikt voor gebruik in combinatie met zowel machine als hand.

Verpakking:
500 ml

 


 

 

 

 

Normale Prijs € 18,90
 
Nu voor maar: € 15
 
 

 

Epifanes Seapower Super Poly Boat Wax bevat een natuurzuivere was van de Carnauba palmboom. Super Poly Boat Wax vult de poriën van het oppervlak en beschermt daardoor polyester en geschilderde oppervlakken gedurende een heel seizoen. Deze natuurlijke "Once A Year Wax" is gemakkelijk aan te brengen en door zijn hardheid bijzonder water- en weerbestendig en geeft een fraai hoogglanzend eindresultaat.

Verpakking:
500 ml

 


 

 

 

Normale Prijs € 12,50
 
Nu voor maar: € 10,17
 

 

 

De Wash-n-Wax Seapower Boat Soap van Epifanes is een schoonmaakproduct voor de romp van de boot. De Boat Soap tast de aanwezige waslaag niet aan en laat een schoon en streeploos oppervlak achter. Vorstvrij bewaren.

Verpakking:
500 ml

 


 

 

 

 

 

Normale Prijs € 18,90
 
Nu voor maar: € 15,68

 

 

Epifanes Seapower Color Restorer is voor glans- en kleurherstel van doffe en verweerde oppervlakken. Wanneer het oppervlak dof en mat geslagen is, zal het goed moeten worden gepolijst. Seapower Color Restorer brengt de originele kleur en glans weer terug zonder de gelcoat te beschadigen. Verwijdert tevens zware oxidatie, aanslag en grauwsluier. Zelfs donkere kleuren in het polyester worden weer als nieuw.

Verpakking:
500 ml

 


 

 

 

 

 

Normale Prijs € 20,23
 
Nu voor maar: € 15,79
 

 

Epifanes Seapower Metal polish voor alle metalen delen op uw boot, zoals dekbeslag, zijn onderhevig aan corrosie en oxidatie. Seapower Metal Polish wordt gebruikt op aluminium, magnesium, koper, brons, messing, chroom, RVS en andere metalen voor het verwijderen van oxidatie en geeft een glanzend eindresultaat. Het maakt vergeeld plexiglas en lexaan weer helder en herstelt kleine krasjes. Deze pasta is eenvoudig aan te brengen en verwijdert oxidatie en zoutwater

Verpakking:
227 gram